الخبير المالي

انا عندي ٥٨ سنة موظفة بس مرتبي ضعيف وساكنة في...

انا عندي ٥٨ سنة موظفة بس مرتبي ضعيف وساكنة في إيجار جديد ٢٠١٩ جاني كنسر بعدها بفترة جوزي سبنا انا وولدين ٢٢ سنة لسة بيدرس والثاني رايح ٣ ثانوي تجاري انا اخواتي كلهم أسلموا الوالدين ماتوا والرابع بنات عايشين مع أولادهم واجوازهم بابا للأسف مرحب بيهم وبيرحلم وبيجولوا وبيديهم فلوس وكلمت ابونا قالي هو حر يمكن يرجعوا كلام طبعا ملهوش اي معنى انا مش طالبة غير اني ابعد انا وولادي مش عارفين نعيش وسط الناس لا المسلمين بيعملوا حلو ولا المسيحين بيعبرونا وأهل مفيش من فضلك انا محتاجة مساعدتكم لية وفضلي سنة ونص واطلع معاش ومش عارفة حتى الإيجار ١٠٠٠ جنية اجيبة منين

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز للاسف الشديد فان موقع جوابكم لا يوجد لديه اي علاقات بجهات او اشخاص من الممكن ان تقدم مساعدات مالية.
انصحك بان تحاول التوجه الى بعض الجمعيات الخيرية في منطقتك لمحاولة الحصول على مساعدة من قبلهم.
كما انه من الممكن ان تحاول التواصل مع الاهل للوصول الى اتفاق او ارضية مشتركة.