الخبير المالي

لو سمحت ممكن الرد ضروري للاهميه لنا عاوز اخد تمويل...

لو سمحت ممكن الرد ضروري للاهميه لنا عاوز اخد تمويل من البنك مبادره تمويل عقاري لحياه كريمه وعايز تمويل ب مليون وثلاثمائة ألف اي الإجراءات القانونية اللازمة وهل الكلام دا هياخد سنين لحد ما استلم التمويل وهل الكلام دا صحيح ام لا ارجو الرد ضروري وشكرا

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان المبادرة الخاصة بالتمويل العقاري موجودة في مصر والمسمى بسكن لكل المصريين
ارجو اتباع الرابط التالي وفيه تفاصيل الكاملة عن الموضوع
سكن
وبخصوص المدة فانه حسب المعلن فان التسليم سوف يكون خلال ثلاث سنوات.