طبيب بيطري

لو سمحت القط بتاعي تعبان بقاله يومين مش راضي ياكل...

لو سمحت القط بتاعي تعبان بقاله يومين مش راضي ياكل ولا يشرب ومش قادر يقف هو عنده شهرين

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

حسب الاعراض والواردة الينا انصح بشراء مضاد حيوي للقط مثل الايموكس 125مل شراب وفيتامينات الامينوفيتا 100مل شراب اعطيه من كل نوع 0.5سم بالفم مرتين باليوم ولمدة 3-5 أيام والأدوية آمنة وتتوفر بالصيدليات العادية وانصح قدر استطاعتكم اذا امكن اعطاء محلول normal saline تحت الجلد ببطء او بالوريد بمعدل 10-15 سم ظروري جدا .