ترجمة

HOSPITALIZATIONS AND DEATHS ALSO ON THE RISE THE...

HOSPITALIZATIONS AND DEATHS ALSO ON THE RISE THE SUMMER SURGE FUELED BY THE HIGHLY CONTAGIOUS DELTA VARIANT. NOW ACCOUNTING FOR NEARLY 60% OF THOSE NEW CASES. IT COMES AS VACCINATIONS DROP 54%

إجابة الخبير: الدكتور عبد الرحمن الاسمر

الدكتور عبد الرحمن الاسمر

طبيب

corona virus
its a newly discover virus result from transformation og genom virus , therefore many variant from these virus depent on some factors  , some vacine protect aganist previous virus but not aganist delta , so the industrial pharmacy develop aganis variant accordinaly and the most effective protective mechanism as mask , avoid contact , sterile equmpement to prevent attacks
symptoms of delta virus
  • fever
  • red eye
  • headache
  • cough
  • pain in chest

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

عزيزي العميل، إليك ترجمة النص المرسل من سيادتكم
"التطبيب والوفيات أيضًا إزدادت بسبب ارتفاع موجة الصيف التي يغذيها متغير دلتا شديد الاضطراب. الآن نحسب ما يقارب نسبة 60٪ من تلك الحالات الجديدة، حيث يأتي ذلك مع انخفاض التطعيمات بنسبة 54٪