استشارات الحب و الزواج

انا بحب واحد وهو بيقول أنه بيحبنى بس فى مشكله هو...

انا بحب واحد وهو بيقول أنه بيحبنى بس فى مشكله هو متزوج وكمان بيقولى ممكن تستنى كتير عشان لسه هعمل بيت وكده وانا خايفة من بعده وخايفه يبعد تانى انا بحبه من سنة2010 وانا خايفة اخسره هل ممكن يكون فى نصيب بينا ولا لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من تاريخ ٢٠١٠ ولغاية تاريخ ٢٠٢١ مدة إحدى عشر عاما لم يفعل أي شيء لأجلك هل تعتقدين أنه بعد ذلك سيفعل؟؟
لو أنه خلال العشر سنوات بنى لبنة لبنة لكان إنتهى من بناء هذا البيت ولو غرفة.
ولو كان صادقا لقام بإستئجار بيت خلال هذه السنوات وبنى البيت الذي يقول بأنه سيبنيه.
هو يكذب عليك ولن يتزوجك ولن يفعل لأجلك أي شيء لذا الأفضل بأن تشتري ما بقي من حياتك وتبتعدي عنه فورا.
عليك أن تكوني أوعى من ذلك ولى تسمحي لاي شخص كان أن يتلاعب بمشاعرك ويستغلك.

الرد من العميل

انتى احلى انسانه فى الدنيا ربنا يخليكي ياربودايما موافقه فى عملك يارب

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

شكرا لك نحن دائما في خدمتكم أهلا بك.