الخبير المالي

اسماء بركات مش بعرف اعمل اي حاجه غير الخياطه و...

اسماء بركات مش بعرف اعمل اي حاجه غير الخياطه و التطريز و اكسسوارات عايزه قرض صغير ابدا بيه في منزلي

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك انه من الممكن ان تتابع الرابط التالي وفيه تفاصيل عن قرض حسن في مصر من الممكن ان يكون مفيد لك
قرض
اما بخصوص البنوك فتمنح قروض تمويل مشاريع ولكن يجب ان تكون مشاريع صغيرة وليست منزلية.
بنوك مثل بنك مصر تقدم قروض والاوراق المطلوبة تكون كالتالي:
1- بطاقة اثبات شخصية.
2- اوراق تاسيس المشروع.
3- عقد ملكية او ايجار موقع المشروع.
4- سجل تجاري وبطاقة ضريبية ورخصة مزاولة نشاط.
5- موازنة افتتاحية او دراسة جدوى للمشروع.
ومن الممكن ان يتم طلب اوراق اضافية وضمانات من قبل البنك.
تمويل بنك مصر