ترجمة

السلام عليكم

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

عزيزي العميل، يرجى ارسال النص المراد ترجمته وسيتم ارسال الترجمة بأقرب وقت ممكن

الرد من العميل

الو

الرد من العميل

الخطة التربوية والتطويرية لمدرسة الاندلس النموذجية بدأت قُبيل عامنا الثاني بإعتماد برامج تربوية تهدف تأسيس تلاميذ الحلقة الاولى في اللغة العربية والرياضيات واتباع اساسيات منهج المنتسوري لصفوف الروضة كمنهج رافد للمناهج المعتمدة مع التأكيد على استخدام الوسائل التعليمية .صوووور للوسائل التعليمية وصور لسبورات التأسيستطوير المعلمين وذلك بتفعيل دورات تدريبية وورش عمل مجانية لجميع الكادر التعليمي والاداري واهمها -استراتيجيات وطرائق التدريس الحديثة -ادارة الوقت والادارة الصفية -سلسلة من دورات التنمية الذاتية -الفروق الفردية -الاهتمام بالموهوبين صووور من الدورات وعروض المعلمات في دورة طرائق التدريس الجانب التقني ومواكبة التكنولوجيا (التعليم عن بُعد )في ظل جائحة كورونا خضع طاقم التدريس للدورات التطويرية المختلفة عن بُعد وعبر المنصات المختلفة وايضا سجلت الدروس التعليمية داخل مدرستنا وتم بثها على القنوات الاعلامية المختلفة صوووور من شهادات المعلمات والدروس المسجلة التوعيات المختلفة والدروس الدينية صوووور من المنظمة اللي عالتنمر وصور لاستاذ رمزي يشرح من المنتدى وصور من مسابقات القرآن الانشطة الثقافية والرياضية والمسابقات العلمية صوررر الانشطة اعتماد المناهج المساندة والرافدة للمناهج الاساسية مناهج مهارات الحياة للدكتور عبدالرحيم وتطبيق سداسية التعليم اعتماد منهج (بييونيك )(عدلي الكتابة )اعتماد منظومة اصحاب

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

إليك ترجمة ما تقدم من سيادتكم:

The educational and development plan of Al-Andalus Model School began before our second year with the adoption of educational programs that aim at improving the skills of first grade in the Arabic language and Math and following the foundations of the Montessori curriculum for kindergarten classes as a supplementary approach to the approved curricula with an emphasis on the use of educational aids.  Photos of educational aids and pictures of improving boards are shown, and developing teachers by activating free training courses and workshops for all educational and administrative staff, the most important of which are - modern teaching strategies and methods - time management and classroom management - a series of self-development courses - individual differences - caring for the talented ones. Also of what were shown are the photos of courses and teacher presentations in a course of methods  Teaching the technical side and keeping pace with technology (distance education). In light of the Corona pandemic, the teaching staff underwent various development courses remotely and via different platforms, and the educational lessons were recorded inside our school and were broadcast on various media channels. Photos of the testimonies of teachers, recorded lessons, various awareness-raising and religious lessons, photos from the organization that dealt with bullying, photos of Professor Ramzi explaining about the forum, photos from Quran competitions, cultural and sports activities and scientific competitions, and photos of activities were all shown. Also what this plan aims at is the adoption of supporting and supplementary curricula for basic curricula, as of life skills curricula of Dr. Abd Al-raheem and the application of the Six sigma method, as well as adopting both Be unique .method and the friends’ system