استشارات الحب و الزواج

انا يارا سني21 سنه حاصله علي معهد فني تجاري اعجبت...

انا يارا سني21 سنه حاصله علي معهد فني تجاري اعجبت ب ابن عمي بس هو مش ف مصر مسافر الارد يكمل دراسه اكديميه بحريه بيتكلم اربع لغات انا مشفتوش من 8سنين بس حبيتو من خلال الصور علشلن شكلنا اتغير كتر من سنوات من كام شهر اتجرأت وكلمتو من الفيس بحجه مساعده منو ووافق بعد كدا اتعرفنا علب بعض كا اخوه او اصدقاء بس انا بحبو جدا بس كل مره كنت انا اللي بكلمو عو مبيكلمنيش ابدا بعد كدا سألتو انت مرتبط قال لا سوال ف سوال قلتلو بحبك قالي انتي زي اختي انا اتوجعت وعيطت كتر بس برضو فضلت اكلمو اسال عنو ف قولتلو تاني اني بحبو قالي انتي عمرك ما هتفهاميني ابدا انتي زي اختي وبعدين توفي ابن اختة وكلمتو عزيتو وتكلمت شويه معاه بس كلامو مجشج زي الاول خالص بيرد علي رساله ولباقي لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هو أخبرك بحقيقة مشاعره ولن تتغير وتتحول لحب لذا لا تحاولي وتحرجي نفسك وتحرجيه مرة أخرى،الأفضل بأن تنسي الموضوع تمام ولى تحاولي التواصل معه.
حتى لا يجبر على قطع التواصل معك أو يخبر أهلك بأنك تلاحقينه.