تفسير الأحلام

السلام عليكم لو سمحت والدتي شافت .أنها في عيادة...

السلام عليكم لو سمحت والدتي شافت .أنها في عيادة دكتور وطفل اتولد بس في الحلم كان سنه كبير مش لسه مولود وكان بيضحك وقالوا في العياده أن عنده عيب خلقي فوالدتي ردت أن الطفل كويس مافيش حاجه وان سرة الطفل محتاجه لزق فقط

الرد من العميل

ملحوظه اخويا الصغير زوجته في بداية الحمل

الرد من العميل

السلام عليكم لو سمحت والدتي شافت .أنها في عيادة دكتور وطفل اتولد بس في الحلم كان سنه كبير مش لسه مولود وكان بيضحك وقالوا في العياده أن عنده عيب خلقي فوالدتي ردت أن الطفل كويس مافيش حاجه وان سرة الطفل محتاجه لزق فقط

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية العيادة على تحسين الأمور والرعاية من الله تعالى, الولادة تدل على الفرج من الله تعالى لوالدتك, وتدل الرؤيا على أن الله تعالى يبارك بذرية والدتك ويجعل فيها الصلاح والإستقامة, وتدل الرؤيا على أن الله تعالى يجيب دعاء والدتك لأبناءها ويجبر خاطرها ويعطيها سؤلها قال تعالى(وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاتَّبَعَتْهُمْ ذُرِّيَّتُهُم بِإِيمَانٍ أَلْحَقْنَا بِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَمَا أَلَتْنَاهُم مِّنْ عَمَلِهِم مِّن شَيْءٍ ۚ كُلُّ امْرِئٍ بِمَا كَسَبَ رَهِينٌ)