طبيب بيطري

Hello, my cat can’t open his eyes fully and he...

Hello, my cat can’t open his eyes fully and he tears
مساعدة الخبير: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
لا
مساعدة الخبير: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

The treatment of cat
According to the clinical sings, of cat you should follow up these points:
- you can use warm water to release the inflammatory tears twice daily
- you can use Tobradex 10ml eye drop or Gentamycin 1% eye drop twice daily after releasing the trears of eyes
- you should continuous of these medicines daily for 4-5 days
- these medicines are avilable in any pharmacy and very safe