ترجمة

email of about AVisit to the Red Sea

إجابة الخبير: بدر هادي

بدر هادي

كاتب

يعتبر البحر الأحر أحد الروافد المائية الهامة في العالم، واسمه الشهير هو البحر الأحمر إلى جانب اسمين آخرين هما بحر الحبشة وبحر القلزم.
ويعتبر البحر الأحمر أحد المداخل الرئيسية التي تؤدي إلى المحيط الهندي، ويتصل البحر الأحمر مع المحيط الهندي من جهة الجنوب من خلال مضيق باب المندب وخليج عدن.
أما من الشمال فيحده شبه جزيرة سيناء وخليج السويس وخليج العقبة.
ويعتبر البحر الأحمر أحد المحميات البيئية الشهيرة التي حددها الصندوق العالمي للحياة البرية.
أما مساحته فتبلغ حوالي 438,000 كم2، وطوله حوالي 2,250 كم، وعرضه 335 كم، أما عمقه فيبلغ حوالي 2,211 م، وختاما حجمه يبلغ حوالي 251,000 كم3.
ويعتبر البحر الأحمر أحد المناطق السياحية الشهيرة في العالم حيث يؤمه السياح من مختلف أنحاء العالم لما يتمتع به من مياه عذبة ومناخ معتدل وطبيعة جميلة وخلابة.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

:If you mean an email about the Red Sea, then check the below
Dear,
The Red Sea is one of the vital tributaries of water in the world, which is known as the Red Sea, or the Abyssinian Sea and the Qalzum Sea.
The Red Sea is one of the main entrances to the Indian Ocean, and it connects with the Indian Ocean from the south through the Bab al-Mandab Strait and .  the Gulf of Aden. From the north, it is  bordered by the Sinai Peninsula, the Gulf of Suez and the Gulf of Aqaba.
The Red Sea is one of the famous ecological reserves designated by the World Wildlife Fund. Its area is about 438,000 km2, its length is about 2,250 km, its width is 335 km, its depth is about 2,211 m, and finally its size is about 251,000 km3.
Moreover, the Red Sea is one of the famous tourist places in the world, where tourists from all over the world visit it because of its fresh water, mild climate and beautiful and gorgeous nature there.
Best Regards,
If you mean another thing, then don't hesistate to clarify your inquiry in details so we could help you better.