خبير الفرق الرياضية

عايز العب عندكم انا شاب عندي18 سنه بلعب مدافع مصري...

عايز العب عندكم انا شاب عندي18 سنه بلعب مدافع مصري ولسه قريب صاعد فريق اول لكني لم أشارك ولم امضي عقد عايز اجي العب ف ناديكم

إجابة الخبير: مصطفى محمود

مصطفى محمود

خبير الفرق الرياضية

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان موقع جوابكم لا يوجد لديه اي علاقات او صلات بجهات مثل الاندية او وكلاء اعمال اللاعبين لتسهيل عملية انتقالك الى نادي اخر.
انصحك بان تحاول التعاقد مع وكيل اعمال لاعبين لتسهيل عملية انتقالك الى نادي اخر او محاولة الخضوع لتجارب اداء في اندية افضل من النادي الحالي لتحسين وضعك وفي حال لعبك مع ناديك وتالقك فانه من الممكن ان تاتيك عروض بشكل مباشر.