دكتور الشريعة

ابى توفى وله ورث وكانت امه جدتى عايشه بس عندها...

ابى توفى وله ورث وكانت امه جدتى عايشه بس عندها زهايمر وعمى اتفق ياخد مبلغ من المال ويخلص وهى عيشه واخد جزء من المبلغ المتفق عليه وبعدها جدتى توفت وبعد ذلك عمى طلب من باقى المبلغ ولكن القدر بان عمى توفى فى حادث واحنا كبنات لم ناخذ ميراثنا فى ابى من اخواتى الذكور حتى الان والاب توفى من ٨ سنوات والسؤال هل لما اورث من اخواتى الذكور فى ابى اعطى لاولاد عمى باقى المتفق عليه مع عمى قبل وفاته ولا اولاد عمى يخدو نصيبهم فى جدتهم من ابى بعد ممات عمى ارجو الافادة ولكم جزيل الشكر
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا رجاء الافادة اكون شاكرة

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي:

مسألة في الميراث