تفسير الأحلام

سلام عليكم من فضلك ممكن تقوليلى معنى اللى جاى ده...

سلام عليكم من فضلك ممكن تقوليلى معنى اللى جاى ده إيه انا كنت باشتغل فى شركة وكان ليا زميل فى الشغل  ده انا سبت الشركة دى من سنتين ومن وقتها لحد دى الوقت باشوفه فى الرؤى وفى الواقع مفيش أى علاقة بيننا حتى لو بالتليفونأول رؤيا شفتها كنت لسه فى الشركة دىوشفت انى راكبة جنبه فى عربيته قدام وهو سايق وادانى العربية وقالى إن فيها عطل وانا المفروض هاصلحهابعد ما سبت الشغل ده شفته كذا مرةشفته وهو داخل المسجد بيصلى وبعدها فى الحقيقة عرفت انه ساب شغله وراح شغل تانى احسنوبعدين شفته مرة وهو بيدينى ٢٤ ألف جنيه وبيقوللى ده مرتبك الشهر الجاىشفت مرة انه كان نايم فى الأوضة وانا دخلت عليه ببنت صغيرة أوى جميلة ولما دخلت هو صحى وأخدها منى وكان مبتسم وفرحان بيها جدا بعدها بفترة شفت اننا بتمشى مع بعض وبنشترى حاجة عجبتنىوشفت من أقل من سنة بابا الله يرحمه جابلي حذاء جديد اسود وكان جميل ومريح وعاجبنى جداومرة شفت انى باتفرج على السماء بالليل وكانت السما هادية وجميلة وفى سرب نجوم بيتحرك فى السماء ونزل السرب ده دخلى من الشباك ونزللى وعمل شكل فانوسفى ليلة كنت بادعي ربنا كتير يرزقنى زوج صالح مدعيتش بزميلى ده تحديدا ولما نمت شفت إن انا وزميلى ده على سطح بيتنا ونستمتع بالشمس الهاديةكنت باحكى مرة لصاحبة قريبة منى موضوع زميلى ده وان حاجة غريبة جدا يعنى احنا مبنتكلمش ابدا وانا اشوف الحاجات دى سنتين ده بيعلقنى بالموضوع وبيرهقنى نفسيا بعد ما خلصنا كلامنا فى نفس الليلة شفت إن فى حد قريبنا هو متوفى الله يرحمه اسمه صابر جالى فى الرؤيا وادانى موزة وأكلتهاومن فترة بسيطة شفت إن انا وبابا الله يرحمه واختى وصاحبتى كنا فى مشوار وعايزين مكان نرتاح فيه فقلتلهم إن زميلى ده ادانى مفتاح شقته ورحنا فعلا ومامته وباباه جم الشقة واحنا فيها وماستغربوش وجودنا ولا سألونا انتو مين

الرد من العميل

سلام عليكم

الرد من العميل

سلام عليكم

الرد من العميل

بانتظار رد حضرتك

الرد من العميل

سلام عليكم من فضلك ممكن تقوليلى معنى اللى جاى ده إيه انا كنت باشتغل فى شركة وكان ليا زميل فى الشغل  ده انا سبت الشركة دى من سنتين ومن وقتها لحد دى الوقت باشوفه فى الرؤى وفى الواقع مفيش أى علاقة بيننا حتى لو بالتليفونأول رؤيا شفتها كنت لسه فى الشركة دىوشفت انى راكبة جنبه فى عربيته قدام وهو سايق وادانى العربية وقالى إن فيها عطل وانا المفروض هاصلحهابعد ما سبت الشغل ده شفته كذا مرةشفته وهو داخل المسجد بيصلى وبعدها فى الحقيقة عرفت انه ساب شغله وراح شغل تانى احسنوبعدين شفته مرة وهو بيدينى ٢٤ ألف جنيه وبيقوللى ده مرتبك الشهر الجاىشفت مرة انه كان نايم فى الأوضة وانا دخلت عليه ببنت صغيرة أوى جميلة ولما دخلت هو صحى وأخدها منى وكان مبتسم وفرحان بيها جدا بعدها بفترة شفت اننا بتمشى مع بعض وبنشترى حاجة عجبتنىوشفت من أقل من سنة بابا الله يرحمه جابلي حذاء جديد اسود وكان جميل ومريح وعاجبنى جداومرة شفت انى باتفرج على السماء بالليل وكانت السما هادية وجميلة وفى سرب نجوم بيتحرك فى السماء ونزل السرب ده دخلى من الشباك ونزللى وعمل شكل فانوسفى ليلة كنت بادعي ربنا كتير يرزقنى زوج صالح مدعيتش بزميلى ده تحديدا ولما نمت شفت إن انا وزميلى ده على سطح بيتنا ونستمتع بالشمس الهاديةكنت باحكى مرة لصاحبة قريبة منى موضوع زميلى ده وان حاجة غريبة جدا يعنى احنا مبنتكلمش ابدا وانا اشوف الحاجات دى سنتين ده بيعلقنى بالموضوع وبيرهقنى نفسيا بعد ما خلصنا كلامنا فى نفس الليلة شفت إن فى حد قريبنا هو متوفى الله يرحمه اسمه صابر جالى فى الرؤيا وادانى موزة وأكلتهاومن فترة بسيطة شفت إن انا وبابا الله يرحمه واختى وصاحبتى كنا فى مشوار وعايزين مكان نرتاح فيه فقلتلهم إن زميلى ده ادانى مفتاح شقته ورحنا فعلا ومامته وباباه جم الشقة واحنا فيها وماستغربوش وجودنا ولا سألونا انتو مين

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان الحلم بايام العمل و الشركه دلالة على العقل الباطن و ايضا دلالة على بعض ضغط التفكير لتك العمل و ممكن كنت تريه بالعمل لا اكثر فالذاكره تخزن الاحداث , و لكن حلم السياره بالحلم التي ركبت بها هو و انت دلالة على الخير لان السياره بالحلم و وسائل التنقل دلالة على الانتقال من حال لافضل و من حال الى حال للاحسن و السياره معه اي انها له و ليست لك دلالة على الخير القادم لك باذن الله منه و لا نعلم هل هو زواج و عمل جديد , و اعطائك المال بالحلم دلالة على الفرج القريبةو التحلص من الديون التي عليك قريبا لان المال الورقي بالحلم اما رزق و مال و ام سد ديون باذن الله, و البنت الصغيره دائما ما نسمع ان الاطفال هديه من الله و خصوصا البنت هديه كبيره لان الولد بالحلم هم او مسوؤليه تحمل اما البنت فهي خير و سماع خبر سعيد قريبا , ورؤية الوالد رحمة الله فهي حق لان الشيطان لا يتثل بشكل احد متوفى لانه ببيت الحق اذا كان جميل الشكل دلالة على علو منازله و الخير لك و انه تبرينه و تدعين له و اذا كان الاب رحمة الله حزين او مريض دلالة على انه بحاجه للصدقه و الدعاء و اعطائك الحذاء بالحلم من قبل الاب دلالة على العريس اي الزواج لان الحذاء بالحلم للعزباء زواج و اللون الاسود دلالة على القوه و السلطه اما بالعمل او بالزواج , و اخذ الاكل و الموز بالحلم دلالة على الشفاء اما من مرض او قلق و اختي حاولي البحث عن الزميل و اذا كان هناك نصيب سوف تتيسر امورك و كله بعلم لله لان اكل الموز شفاء اما بدني او نفسي و الله اعلم .