تفسير الأحلام

حلمت انه انا متجوزة واحد اسمه أحمد (كنت بنادي عليه...

حلمت انه انا متجوزة واحد اسمه أحمد (كنت بنادي عليه بالاسم دا في اخر الحلم، انا معرفوش ولا شفته قبل كدا وحتي في الحلم مشفتش شكله)وكأنه احنا في صالة وفي شباك مدخل ضوء شمس والصالة كانت فاضيه فيها كرسي هو قاعد وانا واقفه جنبه علي اليمين وكأني حامل وبطني صغيرة (في الاول)بس كنت خايفه من الولادة وقلقانه وتقريبا بقوله كدا ففجأة هو بقي حامل بدالي وبطنه كبيرة وكأنه هيولد وتقريبا كان في توأم (انا ارتحت لما هو حمل بدالي) ( معرفش جنس المولود ايه) وبعدين حضنته جامد لما عمل كدا وقولتله شكرا يا احمد

إجابة الخبير: عبدالعزيز محروق

عبدالعزيز محروق

مفسر أحلام

ان رؤيا الزواج في الحلم العزباء هي رؤيا طيبة وجميلة وتدل على الخير، فهي اشارة الى العناية من الله تعالى والتوفيق والسعادة وتيسير الأمور وزوال الهموم، والزواج للاعزب في الحلم هو بشرى بزواج قريب، وان اسم أحمد في الحلم هو اشارة الى الشخص المحمود في الأرض والسماء، فيكون زواجا من شخص طيب السمعة ومحبوب ومحمود بين الناس، ورؤيا الحمل تشير إلى هم لقوله تعالى:"حملته امه وهنا على وهن" واخذه للحمل عنك هي إشارة إلى زوال الهم والضيق عنك ورفع الكرب وان هذا الشخص يكون سندا طيبا لك بإذن الله تعالى