تفسير الأحلام

مراتي حبيبتي نورعيني:كنت انا وبابا راكبين اتوبيس...

مراتي حبيبتي نورعيني:كنت انا وبابا راكبين اتوبيس وانت معاناوبابا كان جايب جاتوه واختى كانت بتاكل منه انا خدت واحده وقولتلها انا هوديها لرامىوجبتلك الكريز حطيته على شفايفك وفضلت ابوس فيك من شفايفك كتير

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

التقبيل في المنام يدل على المحبة والالفة والوئام , ويدل التقبيل على تقبل الطرف الاخر والانسجام معه والارتياح له , والتقبيل بين الطرفين والله اعلم انه يدل على التفاهم والالفة . ويدل ايضا على المدح والثناء الحسن , والتقبيل يعني القبول في داخلك لذلك الشخص الذي قمت بتقبيله , وايضا يفسر بمشاعر واحاسيس في داخلك تظهريها فمن يقوم بتقبيل شخص يكون يظهر له نوع من المحبة والمودة ,