تفسير الأحلام

انا مخطوبه حلمت انى حامل فى ولد بس بطنى مش كبيره...

انا مخطوبه حلمت انى حامل فى ولد بس بطنى مش كبيره خالص لدرجه انى فالحلم مستغربه وبقول لوالدتى انا ممكن يكون حمل كاذب شكلى مش حامل معا أن قبلها فالحلم الدكتور قالى هتولدى فى نفس اليوم وانا واقفه قدام والدتى وبقولها كده لقيت انى بولد بس منغير وجع والبيبي والدتى مسكته اول ما نزل ونا واقفه قدمها ولاده طبيعى عادى ولقتنى فى مكان بجيب انا وخطيبى لبس للبيبي بس فى زى حته دم وقعت تحت رجلى وخطيبى شالها

إجابة الخبير: عبدالعزيز محروق

عبدالعزيز محروق

مفسر أحلام

ان رؤيا الحمل في الحلم هي إشارة ودلالة على هم أو 1يق تمرين به، فالحمل وهن وتعب وضيق لقوله تعالى:"حملته امه وهنا على وهن" فهي اشارة الى هم أو ضيق، والولادة هي زوال له وخلاص منه، فالولادة هي زوال للهم والضيق، وان رؤيا الطفل هي إشارة إلى الاخبار السارة السعيدة والجميلة، فالاجفال هم احباب الله ورؤياهم تدل على السرور والسعادة والفرح وزوال الهم والضيق عنك، فهي رؤيا طيبة وجميلة وتدل على زوال الهم والضيق ورفعه عنك وفرج كربك وضيقك بإذن الله تعالى