محامي

مها سعيد، مساعدة المحامي

مساعدة المحامي: ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينة
أنتدماممها سعيد، مساعدة المحامي
مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
أنتانا ابگا محكمة وكيل باكستانيًا الشرقيةمها سعيد، مساعدة المحاميهل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينةانا معجود دمام الخبر
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
‏الو يا مدير كيف الحال كويس طيب في نفر هذا ايش باقي وارسل لك سيارة فيني جالسه ما هو حصل ايه هذي والله ما ادري بس هو على طول كلم أنت هذا أنت أنت تبي تكلم هذا أنا ما في كلم هذا نفر خلي برافو كلام أنا كلام تعال هنا ويروح معلومات بشكل امشي لازم الثقفي شاء الله

إجابة الخبير: المحامية فاطمة عبدالوهاب

المحامية فاطمة عبدالوهاب

محامية

We would like to inform you that could you please clarify the charge against you from the court.
However, in general, if the charge is the promotion of drugs, there is a difference between those who promote drugs for the first time and the return after being convicted of smuggling or promoting.
In the first case, the penalty is imprisonment, flogging or fine, or all of these penalties at the judge's discretion.
The user is punishable by two years' imprisonment and punished according to the legal ruler's view. If he is a foreigner, he deported from the country
In all cases, you have to assign a lawyer to help you in court.