تفسير الأحلام

انا متزوجه بس مش حامل و احنا اللي ماجلين الحمل...

انا متزوجه بس مش حامل و احنا اللي ماجلين الحمل شويه و كدا حلمت اني اعده مع ابني و جوزي و انا كنت تعبانه و عندي المرض الخبيث اللهم تعفنا يعني و ابني شعره كان طويل و انا اعده اقوله عايزه اقصلك شعرك قبل ما اموت و قولتها كذا مره

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

رؤيا الانسان يتألم أو يشتكي من مرض ما او ضيق وتعب او جروح وغيرها  في الرؤيا غير جيد وغير محمود . فهي تدل على أنه يمر في ظروف صعبة وحالة نفسية غير جيدة ربما يصيبه مصيبة في ماله أو في نفسه أو في عمله أو في عياله وأهل بيته . فكل مرض أو ألم يكون في الانسان في الرؤيا يدل على هم وغم وحزن وخسارة في رزقه . وعلى العبد أن يصبر ويحتسب أجره على الله ويكل أمره لله وبإذن الله سيفرج الله عنه.