محامي

بالله يا فندم حاول تشوف لي اي حاجه لا اني ولد كل...

بالله يا فندم حاول تشوف لي اي حاجه لا اني ولد كل يوم بتعدي والله ومره كبيره في السن كلمات روح مركز مغاغه بنك اسكندريه برضو ولا ممكن عيني اقول لك الحواله يخش برقم الحواله اقول لك لسه في زمن الشقاوه نروح يلا نروح البنك انا في السعوديه تنامون يقول لك الحواله في مصر بالله شوف لي اي حاجه الله يرحم امك وابوك
مساعدة المحامي: ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينة
انا الحين في السعوديه ارسلت لك ارسلت فلوسي من البنك التنميه اللي مركز مغاغه بنك اسكندريه بالله عليك حاول تشوف لي
مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
رحتوا البنك النهارده قال لك حمى يبعث رسائل البنك وبعدين 11 تطلع بكره وفي نفس الوقت يقول لك الوضع عندكم مصر مصر عشان تفوز على طول بالله عليك شوف لي اي حاجه ان شاء الله
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
انا عاوز اشوف بس الحواله وصلت بنك اسكندريه مركز مغاغه ولا وشكرا وجزاك الله كل خير

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

يمكنك مراجعة الاجابة من خلال الرابط الاستعلام عن الحوالة