اختصاصي حاسوب

اختي حصلها حادثه من 10سنين وهي دلوقتي عندها 20سنه...

اختي حصلها حادثه من 10سنين وهي دلوقتي عندها 20سنه وعندها حرق في وشها الجزاء الشمال والدراع الشمال واتمني ان اتواصل مع حد يعملها عمليه تجميل مجاني لان الحاله مش مساعده ان احنه نعمل عمليه غاليه زي دي ولكم كل الشكر والتقدير

إجابة الخبير: المهندس عثمان مطر

المهندس عثمان مطر

مهندس الحاسوب

بناء على البحث في محرك البحث وجدنا أن افضل أطباء ومستشفيات في منطقتك بناء على ترشيحات الناس هم:
مركز القاهرة الطبى لجراحات التجميل والليزر
العنوان: 11 ش الأديب علي ادهم، شيراتون المطار، قسم النزهة، محافظة القاهرة‬، مصر
ساعات العمل:
مفتوح ⋅ سيتم إغلاقه في ١٠ م
الهاتف: +20 2 22663622
العنوان: 16 الشيخ أحمد رافع، شريف، الساحل،، محافظة القاهرة‬، مصر
ساعات العمل:
مفتوح على مدار 24 ساعة
الهاتف: +20 120 552 1948
مركز تجميل سنكشرى
العنوان: 5 El Academeya El Bahreya St.، المنتزه، قسم مصر الجديدة، محافظة القاهرة‬، مصر
موقع الخريطة تقريبي.هل يمكنك مساعدتنا في تحسينه؟
الهاتف: +20 2 22680691
دكتوره الشيماء حسني أبو المعاطى
العنوان: شارع ابو زر الغفاري متفرع من، مصطفى النحاس، مدينة نصر، محافظة القاهرة‬، مصر
ساعات العمل:
مفتوح ⋅ سيتم إغلاقه في ١١ م
الهاتف: +20 2 22611362