استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم انا اسمي شيماء انا بحب حبيبي جدا بس...

السلام عليكم انا اسمي شيماء انا بحب حبيبي جدا بس احنا لس متجوزناش هو مسافر دلوقتي وانا متاثرة نفسيا جدا وحسه اني مخنوقة عشان مش بنتكلم كتير ومش بشوفه مع اني عندي شغلي انا محاسبة وعندي ولد وبنت بس انا بشغل نفسي بيهم وبرده مش عارفه ابطل تفكير فيه لحد ما اثر عليه وعلي صحتي حسه اني هموت من غيره عايزة اعرف اعمل ايه عشان ابطل تفكير فيه هو مش هيرجع دلوقتي وانا مش عارفه اعمل ايه عشان اخليه يرجع

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هو لم يسافر إلا ليؤمن مستقبله ومن الطبيعي أن يكون منشغلا وغير متاح كما لو كنتم بنفس البلد.
وإذا أردت إقناعه بالرجوع يجب أن يكون لديك البديل له بمعنى أن يكون هناك عمل يدر عليه نفس الدخل أو قريب منه حتى يكون هناك سبب لرجوعه فليس من المنطق أن يعود ويبقى بلا عمل فقط لأنك تحبين بقائه بجانبك.
وأين زوجك عن كل هذه القصة هل هو زوجك أم أنك تحبينه وليس زوجك.