استشارات الحب و الزواج

انا بحب حد بس هو مش كويس كان بيعمل حاجات غريبة...

انا بحب حد بس هو مش كويس كان بيعمل حاجات غريبة ويطلب حاجات مش كويسة وبيبعد كتير كنت حاسة انه مش بيحبني فبعدت عنه وقلت لماما بس انا بحبه اوي ومش عارفة ازاي اقدر انساه ومش عارفة اتكلم مع حد

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنك ابتعد عنه فهذه بداية جيدة وقرار سليم جدا الان عليك البدء بالخطوة الثانية وهي أن تجدي أي بديل يملئ الوقت الذي كان هو يأخذه من يومك.
والبديل يجب أن يكون عمل مفيد بمعنى ممارسة رياضة ما ، المشاركة بعمل تطوعي، التركيز على دراستك، الخروج من صديقاتك المرحين اللذين يدخلون السرور والبهجة إلى قلبك.
وتجنبي التعرف على شخص جديد بحجة أنك تريدين أن تنسي السابق لأن إختيارك سيكون خاطئ ولن تنجح أيضا.