استشارات الحب و الزواج

انا بحب ابن عمي و هو كمان بيحبني و احنا دلوقت...

انا بحب ابن عمي و هو كمان بيحبني و احنا دلوقت مخطوبين و حصل م بينا تجاوزات جسدية و حصل مشاكل كمان و لما بيحصل المشكلة هو بيتكلم معايا بطريقة مش حلوة و بيغلط فيا كمان و بيغير عليا جدا مش عايزني اعرف حد و لا اتكلم مع حد غريب خالص و بينتقدني كتير جدا و انا دلوقت مش حاسة انه انا عايزة اكمل بس خايفة اظلمه معايا علشان هو كويس معايا و بيتنازل عن حاجات علشاني و كريم جدا و متحمل مسؤلية و بيحبني و عايزاني اعمل ايه دلوقت؟؟؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا تفعلي الأمور التي تثير غضبه وريبته ولى تقديري غيرته عليك وستجدين بأنه لن ينفعل عليك.
حاولي أن ترتبط به بشكل رسمي لتخف المشاكل والخلافات التي بينكم وتكون علاقتكم أكثر جدية.
وحاولي أن تتجنبي الإتصال الجسدي معه وأقطعيه إذا تمكنت من ذلك فلا تعلمين إلى أين قد تصل بك هذه التجاوزات في النهاية