تفسير الأحلام

حلمت ان طياره جيش قعدت تلف يمين وشمال وبعدين خبطت...

حلمت ان طياره جيش قعدت تلف يمين وشمال وبعدين خبطت في عماره ووقعت وطارت تاني واول ما اتحركت من علي الارض خبطت في عماره تاني بس السائق اتنتر بره الطياره بس محصلوش حاجه وبعدين طيور زي العصافير كتيير جدا جاي من السماء والناس بتحدفهم بالطوب وانا كل ده بتفرج على الطياره والطيور ممكن التفسيير وشكرا

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

الطائرة والطيور ترمز الى طائر الإنسان هو خيره وشره وشؤمه ويمنه ،، لقوله تعالى (وكل إنسان ألزمناه طائره في عنقه ونخرج له يوم القيامة كتابا يلقاه منشورا ) ،فسقوط الطائرة ومجيء الطيور يعبر عن امر ينتظره الرائي او يتخوف منه فقد يدل السقوط للطائرة على حصوله واما حذف الطيور بالطوب فقد ترمز الى اشكالات عامة في البلد لا تتعلق بك لانك كنت تتفرج عليها .