دكتور الشريعة

الدوره الشهريه اتاخرت اكتر من شهر وهي ف العادي...

الدوره الشهريه اتاخرت اكتر من شهر وهي ف العادي بتيجي 3 ايام اما بعد التاخير بدات صعيفه وبعد كده نزلت وبقالها دلوقتي اكتر من 5 ايام وانا مش عارفه اعمل ايه ف رمضان اصوم ولا لا؟؟!

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، أما بعد: اعلمي رحمك الله أن الدم الزائد عن ثلاثة أيام إذا كان بعد طهر فلا يلتفت إليه وأمًا إذا كان متصلا بالحيض مباشرةً فهو حيض أيضا.
والطهر يكون إما بنزول القصة البيضاء وإما بإدخال قطنة فتخرج نقية.
والله أعلم وأحكم.