تفسير الأحلام

خطيبي حلم أنه انا كنت بولد وجبت والد واخد من...

خطيبي حلم أنه انا كنت بولد وجبت والد واخد من دكتور الولد وحطه جنبي ع السرير وكان والده وكلمته وبابا معايا وبعدها بشويه لقائه كبر ولبس جينز وبيلعب معاه وكان مرتاح وقام والفجر بياذن ممكن تفسيره مع العلم أنه بينه وبين بابا مشاكل

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية ولادة الولد اما تفسر كما هي فتبشر بالحمل والولادة وان اول مولود لك سيكون ولدا وأنه سيكبر ويكون لأبيه عونا أو يفسر الولد بالبشرى المفرحة لكما لان الله قرن البشرى مع المولود في قوله تعالى(وبشرناه بغلام عليم) وفي قوله تعالى(وامرأته قائمة فضحكت فبشرناها بإسحاق ) وقال ايضا في سورة يوسف(يا بشرى هذا غلام) .