تفسير الأحلام

انا مخطوبه وقبل كده حلمت بشخص معرفوش وكان فى...

انا مخطوبه وقبل كده حلمت بشخص معرفوش وكان فى جنينه وعدتنى تفاحه

الرد من العميل

انا مخطوبه وحلمت انى كانت فى جنينه واحد معرفوش ولا شوفته قبل كده وعطنى تفاحه وكلتها

الرد من العميل

هو ده الحلم

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

فسرى الحلم ارجوك

الرد من العميل

عماله اضغط مش ظاهر حاجه

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

الشخص المجهول في المنام يرمز بالنسبة للفتاة الى دنيا مقبلة والفواكه عموما التفاح وغيرها يبشر بالاكرام والرزق الحسن لقوله تعالى(فواكه وهم مكرمون) والجنينة ترمز الى الامان والراحة والخلاص من الهموم او ترمز الى الاعمال الصالحة واخذ التفاحة يعني الاستفادة من الخير وثمرته التي يمثلها العمل الصالح وقد يرمز اخذ التفاحة الى الذرية الطيبة وتيسر احوال الخطوبة والزواج ان شاء الله تعالى.