الخبير المالي

Hello, I am a Syrian girl. My name is Sarah. I am...

Hello, I am a Syrian girl. My name is Sarah. I am 19 years old. I live in Saudi Arabia, specifically in Riyadh. I have a family consisting of a mother and sister who is 17 years old and two brothers who are 13 years old. We know where he is more than a year ago. My mother is very tired, and I left my university. I used to study in Syria at Al-Baath University in the human medicine department and left it because I do not have the ability to complete the university and I went to my mother and now we do not have an income. That we leave his home and we do not have any helper and we cannot work because we cannot pay the residency fees and my brothers cannot complete their school education, and we cannot return to Syria because the situation in our region is bad and we do not have a home for my younger brothers and my mother is tired I do not know what I will do and my aunt’s husband does not want us in his house because the expense I have become too much for him and we do not know what we will do. Please see this email and help us, me and my family, because we are in a very difficult situation. Help us in the fastest time
مساعدة الخبير: ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينة
في السعودية في الرياض تحديدا
مساعدة الخبير: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
لا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
وضعي جدا سئ احتاج المساعدة والدي هجرنا منذ سنة ولانعلم عنه شيئا ولا نملك المال وحاليا زوج خالتي لايريدنا في منزله

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز للاسف الشديد فان موقع جوابكم لا يوجد لديه اي علاقات او صلات بجهات من الممكن ان تقدم مساعدات سواء مادية او عينية.
انصحك بان تتوجه الى بعض الجمعيات الخيرية لمحاولة الحصول على مساعدة من قبلها
جمعيات خيرية