استشارات الحب و الزواج

أنا تعبانة قووى وحاسة انى بموت ارجوكوا انا كنت...

أنا تعبانة قووى وحاسة انى بموت ارجوكوا انا كنت بكلم احد على الفيس وضحك عليا قالى انه مهندس بس سعتها كنت نفسى اتكلم مع حد من اسلوبه حسيت انه مش متعلم بس كان بيحاول يكلمنى بظرف واتكلمت معاه فى كل حاجة وفى الأخر طلع الأهوجى اللى فى منطقتنا وفضحنى فى المنطقة انا بموت كل يوم وخصوصا انى بشغل منصب فى المجتمع معرفش ايه اللىخلانى اكلمه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بداية إقطعي علاقتك به فورا ولى تظهري له بأنك خائفة منه او ضعيفة أمامه وأنك خائفة منه وهدديه بانك ستقومين بتقديم شكوى ضده للشرطة في حال تحدث بالموضوع لاي شخص بالمنطقة.
وحاولي أن تبحثي عن شخص ثقة جدا يتصل به ويخبره بانه إكا تعرض لك وتكلم بالموضوع فلن يمر الموضوع بسلام.
شعوره بانك خائفة منه سوف يجعله يتمادى جدا ويحاول ان يبتزك ولذن إذا شعر بانك قوية وغير خائفة سوف يخاف هو ويسعى لإغلاق الموضوع.