محامي

حضرتك الجواز انتهى وعملت تمديد له ونزلت من برة...

حضرتك الجواز انتهى وعملت تمديد له ونزلت من برة واخدوه منى فى مطار القاهرة قالو ليا هتلاقيه فى جوازات العباسية روحت سالت قالو مش موجود هتلاقيه فى جوازات محافظتك سالت قالو فى العباسية والموضوع ده اتكرر اكتر من مرة وانا محتاجه ضرورى عشان التاشيرة عليها
مساعدة المحامي: ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينة
مصر محافظة الدقهلية
مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
هو اتاخد عشان انتهى وقدمت ورقة اخدها من المطار مختومة
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
انا محتاج الجواز اقسم بالله للأهمية القصوى عشان شغلى برة

إجابة الخبير: المحامي وليد الحلو

المحامي وليد الحلو

محامي

يرجى التكرم بالعلم   الى انه وطبقا  للمعطيات  الوارده الينا  في استفساركم ففي حال  ان تم سجب الجواز من المطار  وتم التوجيه لكم  للمراجعه  في اكثر من دائره   من خلال  مراجعه  جوازات العباسيه والافاده بمراجعه  جوازات المحافظه  التي تتبع لها   هو غالبا مايكون  الجواز  لدى جوازات العباسيه  يمكن مراجعتها  والاستعلام  مره اخرى  وان  لم يتم الاستجابه   يمكن  مراجعه  المديريه العامه  للجوازات وبيان الامر  للمتابعه  مع هذه الجهة والاستدلال  على الجهة التي  يوجد لديها جواز السفر  الخاص بكم هذا بشكل عام