دكتور الشريعة

انا كنت دايما بشوف افلام اباحية وكدة وبطلتها خالص...

انا كنت دايما بشوف افلام اباحية وكدة وبطلتها خالص وبعد كدة عملت حاجة غلط كبيرة اوي مع واحد على النت هو يعني شاف جسمي كله وكدة وكنا بنتكلم فيديو والي خلاني افوق لنفسي انه بقى يهددني وقالي انه هينزلي الفيديو ده لو معملتش معاه حاجة تاني بس انا رفضت وقولت ربنا هيسترني وكمان حبيبي سابني لما عرف خلاص
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
عاوزة اعرف اعمل ايه علشان ربنا يسامحني ويغفرلي وكمان الشخص الي حبيته ده بس ربنا الاهم ويسترني؟؟

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، أما بعد: اعلمي رحمك الله أن ما قمت به من أكبر الكبائر وهو من الزنا الأصغر، عَنِ النَّبِيِّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قال : ( إِنَّ اللَّهَ كَتَبَ عَلَى ابْنِ آدَمَ حَظَّهُ مِنَ الزِّنَا، أَدْرَكَ ذَلِكَ لاَ مَحَالَةَ ، فَزِنَا العَيْنِ النَّظَرُ، وَزِنَا اللِّسَانِ المَنْطِقُ ، وَالنَّفْسُ تَمَنَّى وَتَشْتَهِي ، وَالفَرْجُ يُصَدِّقُ ذَلِكَ كُلَّهُ وَيُكَذِّبُهُ)متفق عليه، وكذلك تكلمك مع من تزعمين أنه حبيبك.
ويجب عليك التوبة النصوح قبل أن يأتيك الموت بغتة، وشروط التوبة هي:
- الإقلاع عن تلك المعصية.
- الندم على ارتكابها.
- العزم على عدم الرجوع إليها.
وعليك الاقلاع عن محادثة جميع الشباب والدعاء بأن يستر الله عليك.
والله أعلم وأحكم.