استشارات الحب و الزواج

كنت مرتبطة بشخص مخطوبه يعني وسابني اكتر من مرة...

كنت مرتبطة بشخص مخطوبه يعني وسابني اكتر من مرة لأسباب مش قوية ويرجع تاني اعمل ايه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

وفي كل مرة سوف تعودين له سبب يتركك لسبب أتفه من السبب الذي قبله لذا يفضل بأن تعرفي ما الذي تريدينه وما الذي يريده هو أيضا فمن غير المعقول الإستمرار بعلاقة على هذا النحو فأمامكم حياة طويلة جدا والزواج ميثاق غليظ وليس شيء يستخف به لذا عليك أن تجلسي معه وتتحدثوا وتخبريه بأن تصرفه معك بهذه الطريقة يقلل من ثقتك به ويجعلك غير مرتاحة لذا عليه أن يعيد النظر بطريقة التعامل فيما بينكم لكي لا تصل الأمور بينكم لطريق مسدود لا سمح الله.

الرد من العميل

بصي دكتوره انا برده شخصيه متردده جدا جدا وشكاكه يعني ممكن تقولي موسوسه واتخطبت كذا مره قبل كده وبيسبوني أو بمعنى أصح بنسيب بعض بسبب العند اني مبتنازلش لحد والشخصية اللي بكلمك عليها اللي هو خطيبي ده بيقولوا عليه استغلال وكلام مش كويس بس مش عارفه اعمل مش عارفه ابطل تفكير فيه فيه حاجات برده بحبها ومره اما اتصل شتمته بس اللي هو ظاهريا بس وعملت له لرقمه بلوك بس اللي هو برده كده وكده وعشان يتصل من رقم غريب وكده لقيته اتصل من 5 ايام عالبلوك بس متصلش من أي رقم غريب بعد كده واتضايقت من كده انه متصلش تفتكري هو كده هيتصل تاني ولا انا عايزاه يتصل مع االكل بيقولي انه مش كويس وبلاش بس مش عارفه ابطل افكر افيه أو احب ومأثر علي نفسيتي جدا

الرد من العميل

وبعدين غير كده اللي بيضعط نفسيا اكتر عليه اني 37 سنه وعايزه اتجوز مع العلم مش مخليني اقصد تفكيري فيه وتأثيره عليه مش مخليني اتقبل اي حد بسهوله

الرد من العميل

ارجو تردي عليه بسرعه اعمل ايه مستنيه كل يوم بفكر فيه 24 ساعه

الرد من العميل

ا خلي رقمه فالبلوك واستني اشوفه هيعمل ايه؟

الرد من العميل

وانا موظفه حكومى وعارفه انه اما بيرجع ممكن ده يكون هو السبب

الرد من العميل

بس اعمل ايه بحبه برده

الرد من العميل

ارجو من حضرتك تردي عليه

الرد من العميل

انا مش فاهمه حاجه وخايفه على نفسي وعقلي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إن هذه التصرفات تصرفات تصدر عن فتاة غير واعية في فترة مراهقة انت في هذه المرحلة العمرية يجب أن تعرفي ما الذي تريدينه إما أن تكملي معه أو تتركيه ولكن لا أن تقطعي أي اتصال به وتنتظري منه أن يكلمك ويبحث عنك انت اعرفي ما تريدين وتصرفي على هذا الأساس اذا كتت تريدينه الغي البلوك وتفاهمي معه واذا كنت لا تريدينه ابقي البلوك وانسيه.
الرجل لا يحلل كثيرا ويفكر بالتفاصيل فهو لا يفهم بالتلميح بمعنى عندما تقومين بوضع بلوك يفهم بأنك لا تريدينه ولى يفهم بأنك تريدين منه أن يترجاكي ويكلمك من أرقام مختلفة فلن يفعل ذلك وسوف يذهب.

الرد من العميل

طيب دكتوره يعني تفتكري هيتصل تاني ومبادرش باتصال بيه اناعشان اريح اعصابي

الرد من العميل

استناه

الرد من العميل

تعرفي دكتوره ردك اقنعني ورساني كده شويه لنفسي خير من ألف رأي قيل لي عن الموضوع ده ومش كنت بسمع الكلام

الرد من العميل

انتظره تاني دكتوره مها مع تذكير حضرتك انه اتصل وانا عامله له بلوك لرقم واحد ورقمه التاني لا بس كانت الشبكة موبايلي غير متاح ومنصلش من 5 ايام ايه السبب وضحتيلي ربنا يجازيكي كل خير

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

ارفعي البلوك وتفاهمي معه ولى تعيديه قولي له بأنني اردت أن آخذ بعض الوقت لأفكر وأقيم علاقتنا وأكتشفت بأن قيمتك لدي كبيرة وعلينا أن نتجاوز كل هذه الخلافات البسيطة لنكون معا وأصلحي علاقتكم وتجنبي العناد في حياتك لانه أساس لتدمير أي علاقة سواء حب او زواج او صداقة بحياتك.

الرد من العميل

عملت كده فعلا والله اول اما قرأت كلام حضرتك الرد الاول

الرد من العميل

حضرتك برده مقلتليش هيتصل تاني انتظره

الرد من العميل

ومحاولش اتصل انا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا أتوفع بأن يعاود الاتصال اتصلي أنت الأفضل بأن تبادري أنت بالصلح لانه حاول هو وبادر والكرة بملعبك الآن

الرد من العميل

ربنا يجازيكي كل خير دكتوره جاوبيني وخلي حضرتك على تواصل معي اد ايه كلام حضرتك مريح للنفس ومقنع ومرتب

الرد من العميل

شكرا دكتوره مها شكرا جزيلا

الرد من العميل

واتمنى اكون على تواصل معك

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

كما قلت لك لا أتوقع بأن يعاود الاتصال اتصلي أنت الأفضل بأن تبادري أنت بالصلح لانه حاول هو وبادر والكرة بملعبك الآن

الرد من العميل

خايفه دكتوره هيستغل ده

الرد من العميل

هيستغله جدا

الرد من العميل

عارفه حيرتك معي بس اعمل ايه التفكير هيجنني لولا ربنا هدى حضرتك فطريقي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا تخافي من يريد شيء يسعى للوصول اليه والحفاظ عليه وأنت كما تقولين بأنك المخطئة ولكي تحافظي عليه لا يوجد ما يمنع من الاعتذار وإصلاح العلاقة والتصرف بطريقة واعية ودون أي إنفعالات بوعي وتفكير بالمستقبل الذي أمامكم لا تضيعي أجمل الايام بينكم بالخلافات والعناد فالرجل ينفر من المشاكل والخلافات ويفضل الهدوء والراحة.

الرد من العميل

انا مش جريئه كده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

اذا كنت تخافين من المواجهة الآن فأعطي له اشارة بانك رفعت البلوك عله يتصل بك وعندما يتصل تحدثي معه بلطف وحلي الخلافات فيما بينكم.
لا أريد بأن تضيعي وقتك بالإنتظار لذا برأئي ان تتصلي أنت أو مثلا وبما أن اليوم عيد الحب أرسلي له باقة من الورد مع كرت اعتذار مثلا او رسالة تسمعينه بها كلام لطيف بهذه المناسبة.

الرد من العميل

حاضر دكتوره مها شكرا جزيلا هفكر فكلامك وأرجو واتمنى اكون على تواصل بحضرتك رستيني شويه لنفسي

الرد من العميل

واتابع معاكي

الرد من العميل

لكي مني كل الشكر والاحترام

الرد من العميل

دكتوره مها تكمله للكلام من الحاجات اللي قلقاني انه يكون لا قدر الله ارتبط مقصدش خطوبه هو وسيم وبالبلدي كده ممكن يكون بيكلم بنات ومش هيقولي طبعا ويتلاعب بيه

الرد من العميل

انا لسه قايله لحضرتك اني موسوسه بس برده هو بتاع بنات ومش بيضيع وقت

الرد من العميل

مبيقولش لألحد وخصوصا اني مش كنت معاه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما انك لا تثقين به لا داعي لكل هذا التفكير بالموضوع فالزواج يحتاج لثقة وإحترام وتفاهم وليس لغيرة وشك وعلاقة متوترة بهذا الشكل اعرفي ما الذي تريدينه فكري مع نفسك بهدوء واستخيري الله تعالى وبعدها قرري ماذا تريدين.

الرد من العميل

حاضر دكتوره مها

الرد من العميل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الموضوع في النهاية عائد لك أنت من ستقررين ماذا تريدين ولكن عليك أن تفكري بهدوء و بالعقل ولى تفكري بقلبك وانفعالاتك فقط

الرد من العميل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

أهلا بك نحن دائما في خدمتكم

الرد من العميل

طيب دكتوره إذا رجعتله مثل ما حضرتك بتقولي وباعني تاني؟؟

الرد من العميل

وبرده دكتور فيه احتمال انه يتصل تاني

الرد من العميل

يعني اذا اتصلت بيه مش هقل فنظره

الرد من العميل

دكتوره معلش خليكي معايا

الرد من العميل

ومش هيتلاعب بيه

الرد من العميل

دكتور سمعت كلامك وحاولت اتصل بيه

الرد من العميل

بس كنت حاسه اني هلاقيه عالانتظار يعني بيكلم حد انا فعلا شكاكه بس ده اللي لقيته

الرد من العميل

ارجو منك الرد

الرد من العميل

لحين تحسن الجو ودفع الاشتراك والتحدث معك دكتور فون

الرد من العميل

وده كان امبارح اي نعم رنيت مش من أرقامي

الرد من العميل

ومن وقتها وقلت مش عايزاه

الرد من العميل

هل انا صح ولا كده متسرعة

الرد من العميل

صباح الخير دكتوره مها

الرد من العميل

هل ممكن اتكلم مع حضرتك شويه

الرد من العميل

؟؟