Dream Interpreter

انا عمري ٣٠ سنه متزوجه وعندي طفل حلمت اني ماشيه في...

انا عمري ٣٠ سنه متزوجه وعندي طفل حلمت اني ماشيه في الشارع ورايحه بيت واحد كانت جارتنا من زمان وهي ست طيبه جدا، وانا طالعه علي السلالم، كأنهم حاطين حاجه زي حديد تخليهم يعرفوا لما اي حد غريب يدخل البيت. فلاقيت بنت بتفتحلي الباب الحديد وبتخليني ادخل واطلع السلالم،، ولما وصلت عن باب شقة جارتنا، لاقيت ابني كأني كنت شايلاه واول ماوصلنا عند الباب نزل واقعد يلعب، وبعد، وبعدين انا جايع ادخل البيت بتاع الست لاقيت قطه عماله اقرب نحيتي عايزه تخربشني، فانا خوفت وقولت للبنت اللي معايا، بلاش خلاص مش هازور طنط انهارده وعايزه اروح،،، لاقيت الست طالعه من الشقه َبتنادي عليا عشان ادخل، راحت القطه جريت ورايا وعضيتني من كتفي ومن بين رجلي، بس انا مااتوجعتش وماشوفتش اثار للعضه او الخربشه، وبعد كده قولت للست، والنبي ابعدي عني القطه الوحشه دي يا انا هاقوم لاني مش عارفن اقعد منها، فقالتلي ماشي، وخلاص كده

الرد من العميل

اسفه جدا ارسلت السؤال عن طريق الخطأ

الرد من العميل

ارجو تفسير الحلم لوسمحت

إجابة الخبير: Yahya Alawneh

Yahya Alawneh

Dream Interpreter

تدل رؤية القطة على امرأة سيئة لا تحب الخير لك وتسعى في أذيتك, وقد تدل رؤية القطة على بعض الهموم والصعوبات في الحياة, وقد تدل الرؤيا على اسياءك من بعض الناس السيئين وعلى عدم محبتك للتعامل معهم والإختلاط بهم, عض القطة لك يدل على إيذاء هذه المرأة لك وعلى أنك تعانين من الهموم والمشاكل التي في حياتك, زيارتك لهذه الجارة تدل على محبتك لها وعلى محبتك لعمل الخير وعلى أن الله تعالى يكتب لك الحفظ والعناية ببركة عملك الصالح.