تفسير الأحلام

واحده حلمت ان عمتها المتوفيه صحيت تاني وقامت...

واحده حلمت ان عمتها المتوفيه صحيت تاني وقامت زعلانه وبتقول ليه عمتي صحيت ليه عملتو حركات وصحتوها المفروض الله هو اللي يرجعها وشافت عمتها حلوه ورجعت صغيره تاني ومسكه ايد واحده من العيله ورمت عليها شلا اخضر بتفرجها ع الحريم والحريم لبسين اسود والبنت اللي شافت عمتها قاعده ع السلم وبتبكي بشده

إجابة الخبير: حسين الكايد

حسين الكايد

مفسر الاحلام

. رؤيا الميت قد عاد الى الحياة تدل على صلاح الحال بعد المفسدة وصلاح حال الميت في قبره ويدل على اليسر بعد العسر للرائي ويدل على حسن حال المتوفي في قبرة ويدل على السعادة و السرور للميت في قبرة ويدل على الرزق و الفرج للرائي من حيث لا يحتسب وتدل على ان الميت وضع الميت في قبره مبشر بالخير السعادة التي يكون عليها الميت في قبره وعلى حسن عمله في الدنيا وعلى القبول له لها في الاخرة وعلى ان الميت من عباد الله الصالحين الذين بشرهم الله في الحياة الطيبة في الاخرة ان شاء الله وعلى ان الميت من اصحاب حسن الخاتمة  وعلى قضاء حوائج الرائي الدنيوية وتيسير أموره ان شاء الله