تفسير الأحلام

حلمت اني ببص ف السما لاقيت 3 طائرات وكانو بينورو...

حلمت اني ببص ف السما لاقيت 3 طائرات وكانو بينورو والوانهم حلوه ومنورين ف بقول لحد كان معايا شكلهم لسه طالعين من المطار يلي نروح المطار نشوفهم قولت احنا هناخد الطريق الزراعي فضلنا ماشيين وسط الأراضي الزراعيه طلع لينا راجل قولت ده عفريت جه منين ده ف قرأت ايه الكرسي من الخوف لاقيته يقرأ معايا ف الايه مشينا ببص ورايا لاقيته اتحول لولد صغير وكملنا مشي الحاله الاجتماعيه متزوجه

إجابة الخبير: وائل صايمة

وائل صايمة

مفسر الاحلام

إن رؤيا الطائرة في المنام تدل على أمور منها : تدل على التغير والتحول من حال ومكان إلى حال ومكان مختلف، وكذلك الطائرة تدل على السفر وفيه مغامرة وشئ من خطر، والطائرة ترمز لمركبة مسيرة حياة الرائي، ورؤية عدة طائرات في السماء قد يدل على قرب السفر لك ولبعض من اهلك, اما الذهاب الى المطار من الطريق الزراعي يدل على خير ورزق سيساق اليك حين تسافر إن شاء الله تعالى, اما الرجل المجهول الذي تحول الى طفل فيدل على صعوبة وعواقب قد تواجهك عند الوصول الى البلد الذي ستسافر اليه لا قدر الله ذلك, والله اعلم.