استشارات الحب و الزواج

احتاج لنصيحة

الرد من العميل

كان فيه قصة حب استمرت ل٤ سنوات لكن من بداية العلاقة و انا حاسس انى مش عايز اكمل لكنها كانت متمسكة بيا جدا المهم من ٦ شهور نهيت العلاقة بالرغم من كل اللى عملته قالتهولى و اتحايلت عليا عشان منهيش لكن مكنتش شايف ان العلاقة هتستمر .. و لما سبتها مفكرتش فيها و لا كانت بتيجى فى بالى و دا اللى اكدلى انى اخدت القرار الصح و انى مبحبهاش و مكانش ينفع اكمل معاها .. لكنها من شهر كلمتنى و قالتلى انها اتخطبت و انها اتخطت الموضوع و بتحب خطيبها و علاقتنا كانت غلط زى منا كنت بقول . من ساعتها و انا فى حالة نفسية صعبه جدا و حاسس انى غلطت انى سبتها مع انى متاكد انى مغلطش ولا حاجة دا كان قرار سليم .. حاسس انى خسرت حب كبير حاسس انى عايزها ترجع لما بفكر انها مع شاب تانى بتعب جدا و الموضوع طول و انا عايزه يخلص .. ممكن النصيحة . شكرا

الرد من العميل

لا شكرا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

النصيحة أن تنسى وتتمنى لها السعادة والتوفيق هي منحتك أربع سنوات من عمرها وهي فرصة كافية وأنت أخذت قرارك ولم تلتفت لعمرها الذي قضته معك ولى إلى مشاعرها وحبها لك.
ما يؤلمك هو أنها تمكنت من تجاوزك وألتفت لحياتك وهذا الأمر لم يحتمله عقلك ونزعة حب التملك ظهرت لديك هذا فقط ما حدث معك.
كن رجلا فالنهايات رجولة وأخلاق والتفت لحياتك وأقطع اي وسيلة إتصال بينكم ولى تفكر مطلقا بإعادتها اليك لانك لن تكمل معها وستدمر ما بقي من حياتها.
إياك أن تضع ذنبها في رقبتك وأحمد الله بأنها تمكنت من تجاوز ما حدث معها وتب الى الله تعالى على ما فعلته بها وأحمده على أنها تمكنت من النسيان. فدموع النساء وجرح قلوبهم أمر عظيم.
إمض بحياتك وسيعوضك الله تعالى بمن تحبها وتؤسس معها عائلة ناجحة مستقرة مليئة بالسكينة والمودة والرحمة.