تفسير الأحلام

انا حلمت انى فى البلد ، بلد بابا و لقيت ناس كتير...

انا حلمت انى فى البلد ، بلد بابا و لقيت ناس كتير بيجروا على حد فبسأل الناس فى ايه قالولى ده رسول الله مُحمد فجريت على المكان اللى الناس متجمعه فيه و مامتى كانت بتجرى ورايا ، هى منتقبه بس فى الحلم جريت من غير نقاب و دخلت وسط الناس لحد ما وصلت لقيته كانه صلى الله عليه و سلم مستنينى انا مشفتش وشه كان كأنه نور بس كان بيضحكلى من غير ما اشوف وشه كنت حاسه كانه صلى الله عليه وسلم بيضحكلى جامد و مد ايده يسلم عليا و سلمت عليه و شفت ايده بجد مش نور و حسيت بيها فى الحلم كان فعلا سلم عليا و صحيت قبل الفجر بحاجه بسيطه جدا و كنت مبسوطه اوى

إجابة الخبير: حسين الكايد

حسين الكايد

مفسر الاحلام

رؤيا سيدنا محمد صلى الله علية وسلم حق كما ذكر في الحديث الشريف تدل على سداد الدين وشفاء المريض وتدل على نصرة المظلوم و تدل على حج بيت الله الحرام و تدل على النور في الظلام وقال علية السلام لا يدخل النار من رآني في المنام فبشراك  بالخير كله و الله  تعالى أعلم وأحكم0 وتدل على حصول مناسبة طيبة وتدل على الفرح والسرور وزوال الهم والأذى عنكم ومنكم . وتدل على انشراح الصدر وراحة النفس وهدوء البال . وتدل على الاخبار السعيدة المفرحة وتدل على زوال الهم و الحزن .