دكتور الشريعة

السلام عليكم ورحمه الله تعالى وبركاته البيت البيت...

السلام عليكم ورحمه الله تعالى وبركاته البيت البيت كان فاصله لولو اخواته البنات وبعدين هو دلوقت مات ينفع نفصل البيت ثاني ولا هو خلاص اتفصلو خلاص هاقوم في ابوهم اخوهم يعني تفصل البيت ثاني ولا هو في صور الاولاني وخلا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
أنا عاوز البت اتفضل بس محدش اخده حاجه خالص الأول البيت الافضل 300الف خالى وأخواته البنات 4 وده حقهم فى ابوهم .وبعدين خالى اتوفى دلوقتى يعنى المفروم ياتفصل تانى ولا لا وبعدين يخدو حقهم ازاى فى الاتنين ابوهم واخوهم

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

إن استفساركم غير واضح الرجاء التوضيح المقصود بالاستفسار حتى نتمكن من المساعدة والله الموفق