دكتور الشريعة

ممكن بدون ذكر اسم

مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته لوسمحتوا عندي استفسار بدون ذكر الاسم رجاءا انا ٣٤سنه متزوجه لتاني مره من شخص ٤٥سنه مبيخلفش .سؤالي هل ممكن اعصاه في حقه الشرعي اذا كان زايد عن الحد وازاي اتعامل معاه او افهمه بدون مشاكل اني مش قادره علي كده .بيطلب حقه الشرعي مني في اي وقت وطول الوقت عاوز حتي لو خرج وغاب يوم ولا يومين عاوز يخده فون او نت بحجه انه بيحبني ومش قادر يستغني عني وانا تعبت وكرهتي جسمي ونفسي بسببه والله ايه الحل معاه ممكن سوري ف الكلمه ينام ٣ او ٤ مرات ف اليوم ولو قولت كفايه ابقي وحشه ومش كويسه ونتخانق حياته كلها سرير وبس

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله أنه يجب عليك طاعة زوجك بالفراش ولكن بالمعروف وأما ما ذكرتيه بهذه الكثرة فلا يجب عليك، واذا كان لا يملك شهوته فليعدد الزوجات أو يراجع طبيبا مختصا.
والله أعلم وأحكم.