الخبير المالي

السلام عليكم عايزه اسحب قرض 115الف جنيه من بنك...

السلام عليكم عايزه اسحب قرض 115الف جنيه من بنك سي اي بي هيكون الفائده كم هيكون كل شهر كام وعلى كام سنه والورق المطلوب ايه

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان البنك التجاري ف مصر يقوم بمنح قروض.
والاوراق المطلوبة للحصول على القرض تكون كالتالي:
1- بطاقة رقم قومي سارية.
2- كشف حساب بنكي.
3- كشف راتب.
4- تعهد باستمرار تحويل الراتب من جهة العمل الى البنك.
5- ايصال مرفقات حديث لمكان السكن.
ومن الممكن ان يتم طلب اوراق اضافية وضمانات من قبل البنك.
اما بخصوص الاقساط الشهرية فهي تعتمد على نسبة القرض ومدة السداد ففرضا لو كانت قيمة القرض 115000 جنيه ومدة السداد 5 سنوات ونسبة الفائدة 15% فان قيمة القسط الشهري سوف تكون
2735 جنيه تقريبا.
قرض