ترجمة

اريد كتابه برجراف بالانجليزي عن التلفزيون

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

اليك عزيزي العميل موضوع صغير عن التلفاز باللغة الانجليزية

TelevisionTelevision is a mean of amusement and education. It is a good meanbecause in front of it we can spend our spare time and increase ourgeneral knowledge. On the television screen we can enjoy various programs which satisfy alldesires, tastes and cultures. The Cultureal programs are of greatvalue. They include social problems and religious subjects. The entertaining programs appeal to many people. They enjoy listening programs that are of great importance because they are good means ofillustration But the great danger is that
some people spend a lot of time in front oftelevision. This may waste their time and sometimes hurt their eyes
يمكنك الاطلاع على الروابط التالية للمزيد من المواضيع
موضوع عن التلفاز وايجابياته وسلبياته
موضوع عن التلفاز باللغة الانجليزية