الخبير المالي

السلام عليكم أنا صاحب شركة تصدير الأعشاب والنباتات...

السلام عليكم أنا صاحب شركة تصدير الأعشاب والنباتات الطبية والتوابل المصرية فيه عميل بيكلمنى من دولة بنين وافق على استيراد فاتورة قيمتها 333.000 وقالى طريقه الدفع قبل الشحن 100% لكن رجع قالى أن المنتجات لازم يخرج ليها شهادة صحية ورسومها 1500$ ورجع قال التصديق والتوثيق على الفاتورة من البنك هيصرف 1750$ واخيرا بيقولى البنك عايز 1%عمولة يعنى 3300$

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

ايه مصاريف بنكية خاصة ببنك العميل او يتم تحملها من قبل العميل لاتمام عمليات الشراء والسداد ليس للبائع اي علاقة بها، ولا يتحملها ولا يساهم في دفعها.
شروطك للبيع سهلة جدا عند استلامك لقيمة الفاتورة والمبالغ  330 ألفا بعد تتم عملية الشحن، وايه مصاريف يتم تحملها من قبل المشتري هي تكاليف خاصة به هو فقط.