طبيب بيطري

السلام عليكم لو سمحت حضرتك عندي قط عمره شهرين...

السلام عليكم لو سمحت حضرتك عندي قط عمره شهرين للأسف حميته واغتصاب بالبرد أصبح لا يأكل وجاله اسهال اديتوا ميجاموكس ودواء للاسهال بيطري كنت جايبه من عياده بيطريه والمشكله الان القط خس وصوته مش موجود بيلعب ويجري ويأكل بس مش قوي لكن بيفتح بقه علشان ينونو صوته ضعييييف جدا يكاد يكون مش موجود

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

الافضل كان المفروض الاستمرار على استخدام مضاد الميجاموكس 120 مل مرتين باليوم 1 cc بالفم يوميا لمدة خمسة ايام مع مراعاة استخدام منقوع الزنجبيل الدافىء المصفى مع ملعقة عسل ابيض جيد للقطط بحالات التهابات الحبال الصوتية والحنجرة والرغامى والصوت المبحوح مع مراعاة استخدام فيتامينات بيطرية الانتاج اسمها Multivitamin tablets ملتى فيتامين شركة رويل كانين او بيفار الاجنبية الارلندية اعطيه منها نصف حبة سواء بالفم او بعد طحنها ورشها على الاكل ممكن ايضا بشكل يومى لمدة اسبوعين.