دكتور الشريعة

انا بشتغل ف مكتب خدمات وصاحب المكتب بيغلى جامد...

انا بشتغل ف مكتب خدمات وصاحب المكتب بيغلى جامد اووى على الناس يعنى مثلا الحاجة عنده ب100 وبرة ب10 انا خايفة الفلوس اللى باخدها المرتب دى حراام اعمل اى اقعد وحاسة انى من ساعة ما اشتغلت وانا تعبانة نفسيا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

لا الرد

الرد من العميل

فين رد؟

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله انه لا يجوز للمرأة ان تعمل في مكان في اختلاط بين الجنسين، فلا يجوز لك العمل في هذا المكتب اذا كان فيه اختلاط مع الرجال سواء كانوا موظفين او زبائن، واما الربح فلا حد له معين بشرط ان لا يكون فيه فحش، فإن كان الربح فاحشا مقارنة بالسوق فلا اثم على الموظف وعليه نصح ووعظ صاحب العمل.،الله أعلم وأحكم.