تفسير الأحلام

ولدتي عنيها تعبها ومش شايفه بيها واختي كانت نزله...

ولدتي عنيها تعبها ومش شايفه بيها واختي كانت نزله مشوار مهم وولدتي كانت مش عاوزاها تروح لوحظها خايفه عليها ولختي مكنتش عوزاها تنزل عشان هيا مش بتشوف بعنيها فحلفت كتير واخر حلفان حلفته انها تحرم دنها علي نفسها وولدتي غصبت عليها تنزل وتنزل معاها هيا كدا دنها متحرم عليها بسبب الحلفان ايه وضعها دلوقتي تعمل ايه وترد الحلفان ازاي
مساعدة مفسر الأحلام: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله أنه:
١- يجب على هذه الابنة أن تبر أمها ولا تعصبها في معروف وتلطف بها، فإن فعلت غير ذلك عليها التوبة إلى توبة نصوحا.
٢- وقولها تحرم علي ديني، فهذا اللفظ من الكبائر، وعليها التوبة إلى الله منه.
٣- ويأخذ حكم اليمين فإذا لم تفعل ما حلفت عليه فيلزمها كفارة يمين.
والله تعالى أعلم وأحكم.