تفسير الأحلام

انا زعلانه اوي من نفسي ندمانه اوي وحياه ربنا انا...

انا زعلانه اوي من نفسي ندمانه اوي وحياه ربنا انا ست مش محترمه عملت كل حاجه غلط خونت جوزي الله يرحمه وكنت بعلق خيانتي ع اهماله ليا ومش مع واحد لا مع كزا واحد اي حد كان بيقولي كلمه حلوة كنت بسمعلو واكلمه واعمل علاقه معاه غلطت كتير وسرقت حماتي وظلمت ناس من كتر ذنوبي مش بنام ولا عارفه اعيش بستغفر بس مكسوفه اقف قدام ربنا عارفه انه مش هيسامحني كل حياتي ندم بس مش عارفه التزم ف الصلاه انا خايفه اوووي من عقاب ربنا وبحب ربنا اوي دايما حتي وانا بعمل الغلط كنت بفتكره واقول انا ليه بعمل كده مش ده انا ولا دي شخصتي ولا ده الي اتربيت عليه خايفه اوي ومش عارفه ابدأ ازاي وهل ربنا ممكن يغفرلي غلطي ولو ربنا غفر ليا جوزي هيسامحني بعد ما مات ازاي وحماتي الي سرقتها هي لما جوزي مات خدت عفشي وانا سبتها تاخده وحطيت ف اعتباري ان ده تمن سرقتي ليها ربنا هيسامحني كده وبدا بأيه بالله تقولولي لاني مدمره وكل ما اشوف حد من الي غلطت معاه افتكر الي عملته واكره نفسي اوي وجسمي اكره حياتي كلها واكون قرفانه بتمني الرد
مساعدة مفسر الأحلام: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
جزاكم الله خير

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله أنه:
١- التوبة يقبلها الله تعالى مهما كان الذهب عظيما ما لم تشركي بالله شيئا.
٢- عليك التوبة إلى الله توبة نصوحا وشروط التوبة هي:
- الإقلاع عن تلك المعصية.
- الندم على ارتكابها.
- العزم على عدم الرجوع إليها.
- وإرجاع الحق لأصحابه إن وجد.
٣- عليك الإكثار من الدعاء لزوجك، والعبرة في رضا الله وليس غيره،
٤- يجب عليك إرجاع ما سرقتيه من عمتك، واذا كان لك حق عندها فلا مانع من المطالبة به.
والله تعالى أعلم وأحكم.