تفسير الأحلام

تفسير الاحلام رؤيه انا متزوجه واعمل رأيت نفسى اركب...

تفسير الاحلام رؤيه انا متزوجه واعمل رأيت نفسى اركب انا وزوجة في عربه مديرى في الأمام وزوجة نزل من العربيه فى الشارع وكان هناك رصيف وجدته ياكل حمامه في فمها وانا فى العربيه مع المدير واحسسته بالك رهيب في سائق الشمال وفضلت اقول المدير انتظر ولا تمشى وانا ماسكه باب العربيه وناديت على زوجى واقوله سيب إللى انت يتعلمه ده وتعال خد بايدي انزل وجه ونزلنى

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

الم الساق او الرجلل يرمز الى اشكالات تواجه الانسان في مجال عمله وكسبه لان الرجل تمثل كسب الانسان واحيانا تمثل الرجل بالنسبة للمرأة المتزوجة زوجها فإن حصل في رجلها اي الم فذلك قد يرمز الى اشكالات تواجهها مع زوجها او اشكالات يواجهها زوجها والحمامة اما تمثل امرأة او تمثل رسالة او امر ينشغل به زوجك .