انا بحب واحد شغال فى الشرطه نقيب وهوه مبيحبينش...

انا بحب واحد شغال فى الشرطه نقيب وهوه مبيحبينش وانا اتعلقت بي وكان بيحصل علقه بينا ودلوقتى عايز يسبنى قلى مش هنفع اشوفك تانى وانا بموت

الرد من العميل

انتظر جوالك

الرد من العميل

انتظار رد على كلامى

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

ولماذا تموتين هل هو الهواء الذي تتنفسين أم معيلك الوحيد أم من باقي عائلتك نعم تحبينه ولكنك عشت قبله وستعيشين بعده وربما حياة أفضل من وجودكم معا سيدتي تعلمي بأن لا تتعلقي بمن يخذلك ويتركك من أراد أن يبتعد عنك لا تنظري له ولى تعيريه أي إهتمام طالما فعلت ما عليك بهذه العلاقة ولم تكوني السبب بهذا الفراق فهو من خسر وليس أنت خسر فتاة أحبته بصدق وإخلاص وسيعود لك إذا وجد أنك أكملت حياتك يعيدا عنه وتجاوزته فسيعود ويطلب منك السماح

الرد من العميل

حضرتك فى الاخر قالى انتى مش من مستويا انا بحبو اااوى واتعلقت بى جامد ارجوكى ساعدينى

الرد من العميل

ارد ارجو من حضرتك

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لقد تم الرد على استفسارك ويمكنك مراجعة الاجابة من خلال الرابط التالى
الصدمة العاطفية