انا اخدت حقنه تفجير امبارح و الدكتور قال ان يحصل...

انا اخدت حقنه تفجير امبارح و الدكتور قال ان يحصل علاقه انهارده الساعه ١١ ونص بالليل وفعلا حصل علاقه في الوقت ده بس لانها بوقت محدد انا وجوزي كنا مضغوطين وحصل سرعه قذف وكنا مش مرتاحين ففضلت نايمه علي ضهري ساعه وبعدها غسلت ومارسنا العلاقه تاني وزوجي كان بيدخل القضيب بالكامل وبيخبطه جامد جوا فهل ده يؤثر علي تخصيب البويضه ارجو الرد

إجابة الخبير: الدكتور عبدالقادر الطهراوي

الدكتور عبدالقادر الطهراوي

طبيب

هل تؤثر مشكلة سرعة القذف في حالتكم على حدوث الحمل ؟
لا .  لا تؤثر مشكلة سرعة القذف في حالتكم على حدوث الحمل حيث يجب عليك إجراء الفحوصات الطبية في حال غياب الدورة الشهرية أو بعد 14 يوم من الإبرة التفجيرية للكشف عن الحمل .
متى يجب عليك إجراء فحص الحمل ؟
يجب إجراء فحص الحمل بعد غياب الدورة الشهرية - 14 يوم من الحقنة التفجيرية .
أعراض وعلامات الحمل :
  • غياب الدورة الشهرية .
  • ألام الثدي .
  • غثيان ودوار .
  • ألم الرحم .
  • ألم الظهر .
  • أعراض أخرى .

نصيحة في حالتكم :
إجراء فحص الحمل بعد غياب الدورة الشهرية .